Pridať nový príspevok  
Zobraziť   príspevkov na stranu   

Sancty
29. 05. 2009 06:18

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: Nejdřív trochu zlehka...

;-) Tu proste musel byť Fenris prvý. Inak by bolo niečo zle.

Takže odo mňa (Panki, tu sa nájdeš): Cage: Science of Annihilation, tohtoročná. Heavy metal ako vyšitý a spevákovi to výborne čiape. Planet Crusher – lepšiu otváračku som v tomto roku ešte nepočul… a ďalej je to tiež poriadny valec. Napr. „Scarlet Witch.“ Nárez.

Fenris 13
28. 05. 2009 22:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Nejdřív trochu zlehka...

Ehm, já bych začal s trochu lehčím žánrem…společně se mnou už opěvovanými Debauchery jsem pořídil ještě jedno original cd a to novou Epicu – The Classical Cospiracy. Jedná se o živák, kapela odehrála koncert v Maďarsku na operním festivalu v Miskolci a skládá se ze dvou cd. Na druhém disku jsou skladby Epicy odehrané s orchestrem – dobře se to poslouchá, ale to už tady bylo. Důvodem pro koupi se stal první disk, kde kapela s orchestrem hrají skladby klasické (Dvořák, Prokofjev, Grieg, Vivaldi, Verdi či Handel) a ty jsou odehrané excelentně, hlavně 9. symfonie od Dvořáka a oblíbená In The Hall Of The Mountain King od Griega. Kapela souzní s orchestrem náramně. Ovšem největší peckou i pro fanoušky jiné muziky než je metal jsou skladby filmové, začíná to muzikou ze Spidermana a pak přichází vrchol v podobě Imperial March a Pirates Of The Caribbean Medley – to je prostě bomba a Imperial March jsem ochotný poslouchat několikrát po sobě. Takže toto cd doporučuji všem, nejen nám „postiženým“ těžkým kovem :-)

Ďuro Č.
28. 05. 2009 01:36

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] Muzička naša (nielen) metalová

Tak, páni brutalisti, len s chuťou do toho. :-)